(+359) 888 44 66 21
(+359) 878 60 60 27
(+359) 02 444 6601
info@trips2go.bg
office@trips2go.bg

За Нас | Контакти | Правила за поверителност | Общи условия | Блог

За нас

Туроператор „Трипс ту гоу “ ООД е с Удостоверение за регистрация за Туроператорска и Туристическа агентска дейност № РК-01-7686. И има сключена застраховка “Отговорност на туроператора” към  „Групама Застраховане“  ЕАД съгласно чл. 42 от Закона за туризма, с адрес на управление ул. Цариградско шосе №  47А  и полица № 7500170000735.

“Трипс ту гоу” ООД е туристическа агенция, която успешно реализира на българския пазар комплексни туристически услуги. Ние гаранираме конкурентни и качествени предложения с грижа за комфорта и удовлетворението на нашите туристи. Постоянно обогатяваме каталога ни от интересни маршрути и актуални дестинации според Вашите предпочитания и посредством директни договори с  хотели или с генерални доставчици. Винаги сме на разположение за въпроси, ​свързани с пътуването Ви с цел перфектното му осъществяване. Може да Ви съдействаме да организирате Вашата Лятна почивка, Спа уикенд, Самолетна екскурзия  или Автобусна разходка, Бизнес пътуване, Хотелско настаняване, Ученически лагер.
При изготвяне на нашите ексклузивни самолетни  програми за Италия, Испания, Малта, Скандинавия, Англия, Австрия, Унгария, Германия, Швейцария, Франция. Работим с гъвкави резервационни системи, които предоставят възможност за сравнение на условия и маршрути на различните авиокомпании.

Разполагаме със професионални модули за данни на повече от 60 000 хотела в цял свят, за да  предложим бърз отговор на всяко запитване за хотелско настаняване. Имаме изградени отлични партньорства с „wholesaler“  доставчици в цяла Европа. С приоритет за региона на Гърция (Лефкада, Кефалония Атина,Олимпийска ривиера и др.), Италия, Испания, Албания, Скандинавия.

Предлагаме комплексно обслужване и за юридически лица, базирайки се на изградения опит и добрите партньорства с големи хотелски вериги, частни хотели, авиокомпании, рент-а-кар компании от цял свят.

Оказваме съдействаме и за допълнителни туристически услуги като застраховки, транспорт, визи, рент-а-кар и други.

Предлагаме подаръчни ваучери с изгодни условия за ползване в цял свят.

Не губете време и споделете с нас мечтите си !

Ние следваме Вашите желания!

Scroll Up
Важно съобщение ! От 16.03 в офисите на TRIPS2GO се въвежда дистанционен режим на работа.Ще отговаряме на всички запитвания и обаждания по e- mail и на мобилните телефони. Стационарните телефони ще бъдат пренасочени и ще отговаряме и на тях. Всички резервации ще се обслужват онлайн и по телефона. Екипът на Трипс ту гоу